Jacques de Molay Warior
Broj postova : 63 Location : Skopje Registration date : 09.12.2007
Battle Knight Statistike Level: 16 Red: STAR WARS [-SW-] Ja sam iz:: Makedonije
| Naslov: [KOTS] The_Knights_of_The_Shadow pet sij 18, 2008 7:38 pm | |
| aslov poruke: | Viteški dvoboj | | | | Poruka od: | kokosh | Poruka za: | Girflet |
| | Poruka: | Napadač : Girflet | | Obranioc : kokosh | | | Akcija | Opis |
| Girflet | moli bogove za milost. |
| Napad Girflet | Udarac se odbija | Napad kokosh | Udarac je blokiran | Napad Girflet | Udarac je uzrokovao (22) Šteta | Napad kokosh | Udarac je blokiran | Napad Girflet | Udarac je uzrokovao (22) Šteta | kokosh | Predaje se zbog svojih povreda |
| | | Rezultat borbe | Girflet pobeđuje i osvaja 30 Srebrnjak Girflet dobija 1 PI i kokosh dobija 1 PI. Šteta - Napadač: 44 / Šteta - Obranioc: |
| |
| |
|
Jacques de Molay Warior
| |
Jacques de Molay Warior
| Naslov: Re: [KOTS] The_Knights_of_The_Shadow pet sij 18, 2008 7:39 pm | |
| Naslov poruke: | Viteški dvoboj | | | | Poruka od: | Moonreaper | Poruka za: | Girflet |
| | Poruka: | Napadač : Girflet | | Obranioc : Moonreaper | | | Akcija | Opis |
| Napad Moonreaper | Udarac je uzrokovao (1) Šteta | Napad Girflet | Udarac se odbija | Napad Girflet | Udara pokraj | Napad Moonreaper | Udarac je blokiran | Napad Girflet | Udarac je uzrokovao (14) Šteta | Napad Moonreaper | Udarac se odbija | Napad Moonreaper | Udarac se odbija | Napad Girflet | Udarac je uzrokovao (25) Šteta | Napad Moonreaper | Udarac je blokiran | Napad Girflet | Udarac je uzrokovao (17) Šteta | Napad Girflet | Udarac se odbija | Napad Moonreaper | Udarac je uzrokovao (4) Šteta | Napad Girflet | Udara pokraj | Napad Moonreaper | Udarac je blokiran | Napad Girflet | Udarac je uzrokovao (15) Šteta | Napad Moonreaper | Udarac se odbija | Napad Girflet | Udarac je uzrokovao (20) Šteta | Napad Moonreaper | Udarac se odbija | Napad Girflet | Udarac je uzrokovao (19) Šteta |
| | | Rezultat borbe | Girflet pobeđuje i osvaja 14 Srebrnjak Girflet dobija 2 PI i Moonreaper dobija 0 PI. Šteta - Napadač: 110 / Šteta - Obranioc: 5 |
|
| |
| |
|
Jacques de Molay Warior
| Naslov: Re: [KOTS] The_Knights_of_The_Shadow pet sij 18, 2008 8:25 pm | |
| aslov poruke: | Viteški dvoboj | | | | Poruka od: | Aiden | Poruka za: | Girflet |
| | Poruka: | Napadač : Girflet | | Obranioc : Aiden | | | Akcija | Opis |
| Napad Girflet | Udarac se odbija | Napad Aiden | Udarac je uzrokovao (2) Šteta | Napad Aiden | Udarac se odbija | Napad Girflet | Udarac je uzrokovao (17) Šteta | Napad Aiden | Kritičan udarac uzrokovao je (11) Šteta | Napad Girflet | Udara pokraj | Napad Aiden | Udarac se odbija | Napad Girflet | Udarac je uzrokovao (23) Šteta | Napad Aiden | Kritičan udarac uzrokovao je (5) Šteta | Napad Girflet | Udarac je uzrokovao (15) Šteta | Napad Aiden | Udarac je uzrokovao (7) Šteta | Napad Girflet | Udarac se odbija | Napad Aiden | Udarac se odbija | Napad Girflet | Udarac je uzrokovao (17) Šteta | Napad Aiden | Udarac se odbija | Napad Girflet | Udara pokraj | Napad Aiden | Udarac se odbija | Napad Girflet | Udarac je uzrokovao (25) Šteta |
| | | Rezultat borbe | Girflet pobeđuje i osvaja 34 Srebrnjak Girflet dobija 1 PI i Aiden dobija 1 PI. Šteta - Napadač: 97 / Šteta - Obranioc: 25 | |
| |
|
Picekich Elite Warior
Broj postova : 102 Registration date : 24.11.2007
Battle Knight Statistike Level: 9 Red: Ja sam iz::
| Naslov: Re: [KOTS] The_Knights_of_The_Shadow pet sij 18, 2008 9:14 pm | |
| Šta u ratu smo sa KOTS-om? | |
|
Shad0w_Spect0r Developer
Broj postova : 489 Age : 35 Location : Nexus Registration date : 21.11.2007
Battle Knight Statistike Level: 18 Red: Wariors of Thor [WoT] Ja sam iz:: Hrvatske
| Naslov: Re: [KOTS] The_Knights_of_The_Shadow ned sij 20, 2008 12:40 pm | |
| Baš mi se odjednom napada KOTS, neznam zašto... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: [KOTS] The_Knights_of_The_Shadow | |
| |
|